Sušená šunka z vepřové kýty s dobou zrání 14 měsíců. Světle růžová barva a lahodná chuť. Maso vepřů z dané oblasti se nejprve naloží na několik měsíců do soli, někdy i do koření...
Bresaola je sušené hovězí maso temně červené barvy. Nasolené maso se 2-3 měsíce suší na vzduchu. Krájí se na velmi tenké plátky a skvěle se hodí jako delikátní předkrm. Bresaola...
Ajvar - tradiční pokrm balkánské kuchyně z pečených paprik. Zdá se, že při jeho přípravě není nic složitého. To ale vůbec není pravda. Správný ajvar se vaří dva dny. První den...
Burrata Sabelli je dokonalou kombinací řemeslné tradice a inovace, velmi tenké vrstvy mozzarelly, která obsahuje krémové srdce „roztřepených těstovin“ a smetany, a to i ve verzi...
Naše husí Foie Gras jsou vyrobeny z jater hus vychovaných venku na jihozápadě Francie (Gers, Landes a Hautes-Pyrénées) a krmených kukuřicí. Husí Foie gras má jemnější krémovou...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací